Τέλος δεν έχουν τα μπλεξίματα για τον Justin Bieber, ο οποίος έχει πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα.

spl680741_001.jpg
Λίγες μέρες αφότου τον συνέλαβαν να οδηγά «φτιαγμένος», μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα μια νοικιασμένη Lamborghini, ο 19χρονος star αντιμετωπίζει νέα προβλήματα με το νόμο, μιας και κατηγορείται από την Καναδική αστυνομία, ότι έδειρε έναν οδηγό λιμουζίνας στο Τορόντο, τον Δεκέμβριο.

bie2.jpgbie3.jpg

Σύμφωνα με τις κατηγορίες που του απήγγειλαν οι καναδικές αρχές, ο Justin μαζί με άλλα 6 άτομα, επιβιβάστηκαν στη λιμουζίνα στις 30 Δεκεμβρίου μετά από ξέφρενο ξενύχτι σε club.

spl680741_002.jpg
Μέχρι να φτάσουν στο ξενοδοχείο, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ένας από τους επιβάτες –ο Bieber- να σηκωθεί και να χτυπήσει πολλές φορές τον οδηγό, στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

spl680741_008.jpg
Στη συνέχεια, έγινε «καπνός», μιας και ο οδηγός της λιμουζίνας, αμέσως σταμάτησε το όχημα, κατέβηκε και κάλεσε την αστυνομία.

bie4.jpg
Η υπόθεση, θα εκδικαστεί στις 10 Μαρτίου, ενώ ο 19χρονος star με το που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, έφτασε στο αστυνομικό τμήμα, εν μέσω πλήθους θαυμαστών αλλά και καναλιών που τον περίμεναν, ενώ όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, επικράτησε χάος από τον κόσμο.

bie5.jpg
Ο δικηγόρος του Justin, υποστηρίζει πως ο πελάτης του είναι αθώος, και ότι από εδώ και στο εξής το λόγο έχει το δικαστήριο.