Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τα γυρίσματα του νέου του video clip, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, καθώς μέσα από τις εικόνες γίνεται ένα μίνι αφιέρωμα στη 10χρονη επιτυχημένη πορεία του!

mixalis5.jpg

Η μπαλάντα «Μέσα Σου Βρίσκομαι» οπτικοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Δέδε, ο οποίος μετέτρεψε την «Αθηναΐδα» σε μία τεράστια γιγαντοοθόνη, πάνω στην οποία προβάλλονται σκηνές από την καριέρα του Μιχάλη.

mixalis4.jpg

«Δεν ξεχωρίζω στιγμές από την μουσική μου πορεία γιατί όλα συνέβαλαν σε αυτό που είμαι σήμερα. Σίγουρα θυμάμαι με συγκίνηση τα πρώτα μου βήματα και δεν σας κρύβω ότι συγκινήθηκα που είδα να προβάλλονται στα γυρίσματα εικόνες από κλιπ όπως το “Μόνος Μου”, “To Σ΄Αγαπώ”, ή το “Eίσαι Εδώ”. Ακόμα και τώρα, τόσα χρόνια μετά, αγαπώ κάθε νέο τραγούδι μου δυνατά και ξεχωριστά», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

mixalis3.jpg

Ανανεωμένος και φανερά αδυνατισμένος, ο Μιχάλης παραδέχθηκε ότι πλέον προσέχει λίγο παραπάνω, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του που ο κόσμος έχει αγαπήσει το «Μέσα Σου Βρίσκομαι», το οποίο χαρακτήρισε «ερωτικό τραγούδι για τον απόλυτο έρωτα».

mixalis2.jpg