Πανικός γίνεται με τις ερωτικές «αταξίες» των stars του Hollywood.

Αφού ο Jude Law βγήκε και αποκάλυψε πως η Sienna Miller τον απατ��ύσε με τον Daniel Craig όσο οι δυο τους είχαν σχέση, σειρά πήρε και η 32χρονη ηθοποιός, που φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού «Esquire», και τα παραδέχθηκε ΟΛΑ!

Η Miller, μπορεί σήμερα να έχει γίνει μανούλα και να έχει αποκτήσει ένα παιδάκι με τον 26χρονο σύντροφο της Tom Sturridge, αλλά στο παρελθόν ήταν ιδιαίτερα… «άτακτη», ομολογώντας ότι έχει κάνει ανήθικα πράγματα στην προσωπική της ζωή:

rs_560x415-140127093040-1024-jude-law-sienna-miller-daniel-craig.ls.12714_copy.jpg
«Στην επαγγελματική μου ζωή, ήμουν πολύ τυπική. Πρώτη έφτανα στα γυρίσματα και τελευταία έφευγα. Με τους συνεργάτες μου ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Ήμουν απόλυτα επαγγελματίας. Δεν χάζευα γύρω. Όταν ήμουν όμως εκτός δουλειάς, δεν συμπεριφερόμουν με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Πάλι καλά που μου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτή την πόλη! Ήταν μια πολύ άσχημη περίοδος. Αυτό που συνέβαινε στην προσωπική μου ζωή, δεν μπορεί να ειπωθεί εύκολα. Ξέρετε γιατί; Επειδή ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει ταινίες με ηθοποιούς που δεν “εγκρίνει”», τονίζοντας πως… «έχω κάνει ανήθικα πράγματα!».

sienna.jpg

Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση της με τον Jude Law. Οι δυο τους είχαν χωρίσει μετά από τρία χρόνια σχέσης, όταν ο ηθοποιός την απάτησε, αλλά μετά από καιρό έδωσαν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, για να ξαναχωρίσουν μερικούς μήνες μετά:

«Όταν κάτι τελειώνει έτσι, είναι σημαντικό αν μπορείς να γυρίσεις πίσω και να το πάρεις πάλι από την αρχή, είτε κλείνοντας εντελώς την πόρτα, είτε δημιουργώντας ένα νέο δωμάτιο. Ήταν μια πολύ υγιής και καθαρτική εμπειρία, που μας έχτισε το δρόμο για το μέλλον ώστε να το βαδίσουμε χωρίς δράματα. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι τόσο με τον Jude, όσο και με τα παιδιά του. Τους αγαπώ τρελά και τους σέβομαι».

Τέλος, μιλώντας για τον αρραβωνιαστικό της TomSturridge, λέει πως είναι η πρώτη φορά που έχει σχέση με κάποιον τόσο διαφορετικό από εκείνη, και ��ως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως μαζί του έχει μια 18 μηνών κόρη την Marlowe και οι τρεις τους είναι οικογένεια.