Αποφασισμένη να δείξει στους ανθρώπους πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, είναι η Elly Mayday.

Το 25χρονο μοντέλο, διαγνώστηκε με ορώδες καρκίνωμα ωοθηκών, έναν τύπο καρκίνου, ο οποίος συχνά εμφανίζεται σε γυναίκες που βρίσκονται μετά την εμμηνόπαυση.

model1.jpg
Μπορεί να υπεβλήθη σε υστερεκτομή, το σώμα της να γέμισε ουλές και να έχασε τα μαλλιά της, αλλά αυτό που δεν έχασε με τίποτα, ήταν η δύναμη και το κουράγιο της.

model2.jpg

  • Η Elly που πριν αρρωστήσει ήταν μοντέλο εσωρούχων για γυναίκες με παραπανίσια κιλά, εξήγησε σε συνέντευξη της στο ABC, πως:

«Έχουμε συνηθίσει τα μακριά μαλλιά, τα μεγάλα στήθη και τα γυμνασμένα σώματα. Είναι σημαντικό να δείξουμε στον κόσμο όμως, πως είναι οι πραγματικές γυναίκες κάτω από τα ρούχα τους».

model3.jpg

  • Μάλιστα, πε��ιγράφει και τη στιγμή που έμαθε πως έχει καρκίνο, την περίοδο που σκόπευε να συνεχίσει την καριέρα της, στη Νέα Υόρκη:

«Μου έλεγαν συνέχεια πως είναι μια κύστη, αλλά βαθειά μέσα μου, ήξερα πως κάτι δεν πάει καλά! Με το που έγινε η διάγνωση, έπρεπε ν΄αποφασίσω αν θα σταματούσα το μόντελινγκ, ή αν θα συνέχιζα να είμαι το άτομο που είμαι στην πραγματικότητα. Δηλαδή ο εαυτός μου!»

model4.jpg
Μετά το χειρουργείο και τις χημειοθεραπείες, η Elly δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να συνεχίσει το μόντελινγκ με τη σειρά εσωρούχων «Forever Yours».

model5.jpg

  • Μάλιστα, δεν δίστασε να ποζάρει για τη νέα καμπάνια, χωρίς ίχνος photoshop και δίχως μαλλιά.

Ωστόσο, ο αγώνας της είναι ακόμα μεγάλος, αφού αυτό το διάστημα έκανε την τρίτη της κατά σειρά εγχείρηση, και υποβάλλεται σε νέο γύρο χημειοθεραπειών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.