Φωτογραφίες που προκαλούν σοκ είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες μετά την σύλληψη του Justin Bieber για ναρκωτικά: η κουζίνα του σπιτιού του είναι γεμάτη σκευάσματα και μαριχουάνα, ενώ η πρώην οικιακή βοηθός του εξομολογείται πως φοβάται για την ζωή του!

Τα ντοκουμέντα δημοσίευσε πρώτη η αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, υποστηρίζοντας ότι τα έχει στην κατοχή της από πέρυσι, οπότε και ο νεαρός τραγουδιστής ήταν 18 ετών.

spl688112_004.jpg

Στις φωτογραφίες από το σπίτι του pop star στο Λος Άντζελες βλέπουμε την κουζίνα του να μην διαφέρει σε τίποτα από ένα... κέντρο παραγωγής ναρκωτικών: εκτός από μεγάλη ποσότητα μαριχουάνας, υπάρχουν οι γυάλινες πίπες που χρησιμοποιούνται για το κάπνισμά της, ενώ ο «κολλητός» του τραγουδισή, Khalil, κρατά ένα ποτήρι το οποίο φαίνεται να περιέχει το οπιούχο σιρόπι κωδεΐνης αναμεμειγμένο με αναψυκτικό, συνδυασμός που δημιουργεί ένα ισχυρό ναρκωτικό στο οποίο οι φήμες λένε ότι έχει εθιστεί ο Justin!

spl688112_003.jpg

«Τα ναρκωτικά και τα τσιράκια έκαναν τον Justin ζόμπι», δηλώνει, την ίδια ώρα, η πρώην οικιακή του βοηθός, Tatiana Voziouk, προσθέτοντας πως υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της χρήσης ουσιών στο σπίτι του τραγουδιστή.

spl688112_002.jpg

Μάλιστα, στη συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror», η 47χρονη -που εργάστηκε στο σπίτι από τον Αύγουστο του 2012- εκφράζει φόβους για την ζωή του νεαρού star: «φοβάμαι ότι θα γίνει ο επόμενος Michael Jackson! Αν δεν κάνει κάτι τώρα, θα μάθουμε μια μέρα ότι έφυγε από τη ζωή. Αποφάσισα να μιλήσω γιατί τον νοιάζομαι»!

spl688112_001.jpg