Τελικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρουχάς αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός γύρισε σελίδα στη ζωή της και ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Γρηγόρη Πετράκου.

Οι δυο τους είναι μαζί μερικούς μήνες και όσοι τους ζουν από κοντά μιλούν για έναν παθιασμένο έρωτα.

1.jpg

Η ηθοποιός, που πλέον έχει εκμεταλλευτεί και το πτυχίο της στη νομική και εργάζεται ως ασκούμενη δικηγόρος, πέρασε ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στη Ρόδο μαζί με τον γιο της Αχιλλέα, αφού εκεί εμφανιζόταν ο Γρηγόρης Πετράκος.

Μάλιστα η Θεοφανία είχε την ευκαιρία να γνωρίσει όλη την οικογένεια του τραγουδιστή και να μοιραστεί μαζί τους ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.

Οι δυο τους αν και δεν παραδέχονται τη σχέση τους, δεν την διαψεύδουν κιόλας επιλέγοντας να μην μιλούν για τα προσωπικά τους.

image.jpg

Πάντως οι γνωστοί τους μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα και λένε ότι ο ένας είναι κολλημένος πάνω στον άλλο.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρουχάς προσπάθησαν να σώσουν τον γάμο τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι πρώτες φήμες για κρίση στην σχέση τους είχαν ακουστεί το 2009, όμως τότε το ζευγάρι είχε καταφέρει να μείνει μαζί και ενωμένο.

Την περασμένη άνοιξη όμως ήρθε μια μεγαλύτερη κρίση που τους έκανε να αποφασίσουν να μείνουν λίγο μόνοι και να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Κατέληξαν λοιπόν ότι το καλύτερο θα ήταν να χωρίσουν. Παραμένουν πάντως πολύ καλοί φίλοι και συναποφασίζουν για όλα τα θέματα που αφορούν το παιδί τους.