Εκεί στο… κελί 32 και μετά τα χοροπηδητά και τα χαμόγελα στον… φωτογράφο της φυλακής, ο Justin Bieber είχε μια μικρή αναλαμπή και σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που τον είδε, πλάνταξε στο κλάμα, φωνάζοντας την… μαμά του.

Τη μαμά του που παρεμπιπτόντως, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς είναι εκείνη που του χορηγούσε τα… αντικαταθλιπτικά!


bieber2.jpg

Ο Justin είπε στους αστυνομικούς ότι την ώρα της σύλληψης είχε πάρει αντικαταθλιπτικά, είχε πιει και είχε καπνίσει χασίς. Μάλιστα όταν τον ρώτησαν τι αντικαταθλιπτικά, είπε ότι δεν γνώριζε γιατί έπαιρνε ότι του έδινε η… μαμά του.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η μητέρα του, στο παρελθόν, είχε και η ίδια σοβαρά προβλήματα με εξαρτήσεις από αλκοόλ και ναρκωτικά, ενώ είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

bieber3.jpg
Δεν είναι μόνο η μητέρα του που τον παρέσερνε στον… βούρκο.

Το μοιραίο βράδυ… που ο Justin έκανε κόντρες μεθυσμένος και ολίγον τι μαστουρωμένος μαζί του ήταν και ο… μπαμπάς του, ο οποίος και φρόντισε να κλείσει τον δρόμο για να νιώσει την αδρεναλίνη της ταχύτητας το καμάρι του.

bieber4.jpg
Η ομάδα του Justin σύμφωνα με πληροφορίες του έθεσε τελεσίγραφο και του ξεκαθάρισε ότι αν δεν ζητήσει βοήθεια από ψυχίατρο και δεν μπει σε κλινική αποτοξίνωσης θα σταματήσουν τη συνεργασία.

bieber5.jpg
Αυτό που θα έπρεπε όμως να τους ανησυχεί, είναι ότι ο πατέρας του Justin παραμένει ακόμα κοντά του. Μάλιστα όταν βγήκαν από τη φυλακή, επέστρεψαν στο σπίτι και άρχισαν να πίνουν μπύρες!

bieber1.jpg

Όχι πείτε μου, δείχνει αυτό άνθρωπο έτοιμο να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης;