Πλούσιο είναι το παρασκήνιο για το αιφνιδιαστικό φινάλε των εμφανίσεων του Νότη Σφακιανάκη, ενώ οι συνεργάτες του στο «Έναστρον» έμαθαν από δημοσιογράφους και sms ότι έμειναν χωρίς δουλειά!

Η φράση που ξεχείλισε το ποτήρι

Βράδυ Σαββάτου, 18 Ιανουαρίου: πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής βγήκε στην πίστα κι έκανε ένα από τα γνωστά του πολιτικά «κηρύγματα», με αποτέλεσμα κάποιοι θαμώνες να δυσαρεστηθούν και να αρχίσουν να φωνάζουν, προτρέποντάς τον να τραγουδήσει.

«Είστε ζώα, γιατί εξακολουθείτε και ψηφίζετε αυτούς τους πολιτικούς», είπε ο Νότης και, όπως λένε άνθρωποι που ήταν στο μαγαζί, αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς οι πελάτες άρχισαν να φεύγουν δυσαρεστημένοι...

Ρόλο στο «λουκέτο» έπαιξε και η αναδουλειά που είχε πέσει στο μαγαζί, με τις πληροφορίες να λένε πως επιχειρηματίας και τραγουδιστής είχαν συζήτηση για το θέμα το περασμένο Σάββατο, μέσα στο καμαρίνι του.

Τι λένε ο ΝiVo και οι συνεργάτες του Νότη

«Δεν ήξερα τίποτα, το έμαθα από εσάς», είπε ο ΝiVo, που πήρε την θέση της Δέσποινας Βανδή στο σχήμα, στην εκπομπή «Μελέτησέ Το», προσθέτοντας πως ο Nότης δεν επικοινώνησε μαζί του, αλλά και ότι ήταν γνωστό πως δεν θα άνοιγαν την πρώτη Παρασκευή του χρόνου.

Άγνοια για το περιστατικό αλλά και για την απόφαση να κλείσει το σχήμα δηλώνουν και οι δύο κοπέλες που έκαναν φωνητικά στον Νότη, η Γεωργία Δήμου και η Νίκη Παππά. «Εμείς έχουμε στα αυτιά ακουστικά, οπότε και να το είπε δεν θα το άκουγα», είπε η Νίκη, ενώ η Γεωργία απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ο Notis να αποκάλεσε «ζώα» τους θαμώνες.

Δείτε στο βίντεο όλες τις λεπτομέρειες!