Βόμβα έσκασε στον καλλιτεχνικό χώρο το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά το ξαφνικό «λουκέτο» που μπήκε στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Νότης Σφακιανάκης.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, το κλείσιμο του «Έναστρον» δεν είχε καμία σχέση με την συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής στο «ΟΛΑ».

Χαρακτηριστικό, είναι ότι ο επιχειρηματίας διέκοψε τόσο ξαφνικά τη συνεργασία του με το Νότη, που οι τραγουδιστές του σχήματος ενημερώθηκαν μέσω sms από τον μαέστρο του σχήματος.

Όπως λέει η τραγουδίστρια Ερωφύλλη Τζάνου που εμφανιζόταν με τον Νότη, «σήμερα μας ήρθε ένα μήνυμα από τον μαέστρο, ότι δεν θα δουλέψουμε, και ότι η επιχείρηση αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί».

  • Θέση για το λουκέτο, πήρε όμως και ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος δήλωσε ότι:

«Ο,τι και να έγινε, ο,τι και να έχει ειπωθεί, είναι πολύ λυπηρό να λέγονται τέτοια πράγματα».

Ο Νότης Σφακιανάκης, δεν έχει πάρει επίσημα θέση για το θέμα, στο οποίο δεν θέλει να δώσει συνέχεια. Και στο Twitter του τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ το μόνο που κάνει είναι ν΄ανεβάζει στίχους από τραγούδια του.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από το μαγαζί.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως, λένε ότι ο επιχειρηματίας ήταν προβληματισμένος με την πορεία του σχήματος και την αποδοχή του κόσμου.

Το μαγαζί από τα διήμερα έφτασε να λειτουργεί μόνο μια ημέρα, το Σάββατο.

Οι κρατήσεις άρχισαν να μειώνονται αισθητά μετά τις γιορτές. Ακόμα και την περίοδο των γιορτών που προσδοκούσαν το μαγαζί να πήγαινε καλύτερα, δεν υπήρχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Από τη μια η πεσμένη δουλειά, από την άλλη οι προκλητικές δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, δεν άργησε να δημιουργηθεί το άσχημο κλίμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.