Η Sofia Vergara έκανε μια απίστευτη φωτογράφηση έως αστεία θα λέγαμε!

iloutfiol.jpg
Η 41χρονη ηθοποιός όπως φαίνεται δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της για αυτό δεν διστάζει ακόμα και να ποζάρει δίπλα σε κεφτεδάκια ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας αλυσίδας ιταλικών εστιατορίων.

iulut.jpg
Η 41χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή για το ταμπεραμέντο της και τη σέξι εμφάνισή της μέσα από τη σειρά Modern Family, είναι το κεντρικό πρόσωπο της φιλανθρωπικής καμπάνιας των Buca di Beppo, όπου για κάθε γεύμα με κεφτεδάκια που θα σερβίρεται στα εστιατόρια θα δίνεται ένα δολάρια σε παιδικό νοσοκομείο.41χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή για το ταμπεραμέντο της και τη σέξι εμφάνισή της μέσα από τη σειρά Modern Family, είναι το κεντρικό πρόσωπο της φιλανθρωπικής καμπάνιας των Buca di Beppo, όπου για κάθε γεύμα με κεφτεδάκια που θα σερβίρεται στα εστιατόρια θα δίνεται ένα δολάρια σε παιδικό νοσοκομείο.

vergara-1.png
Η Sofia έχει δηλώσει ότι η αλυσίδα των ιταλικών εστιατορίων είναι η αγαπημένη της και τρώει τα πάντα από το μενού αφού ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή υγιεινών γευμάτων.

vergara-31.jpg
Στη φωτογράφηση η Sofia ποζάρει με το καλύτερο χαμόγελό της σε ένα τραπέζι γεμάτο με μακαρόνια και κεφτεδάκια φορώντας μαύρο κολάν και μαύρο top που δείχνει την σιλουέτα της αρκετά αδυνατισμένη.