Για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν λόγω σοβαρής κρίσης στο γάμο τους, απάντησαν Φίλιππος Πλιάτσικας και Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Το ζευγάρι, εξέδωσε μαζί ένα βιβλίο με παραμύθια, με τίτλο: «Παραμύθια από τ’ άλλα τα… λησμονημένα», και όπως είπε η σύζυγος του τραγουδιστή, «αφορμή ήταν ότι έπρεπε να λέω παραμύθια στην κόρη μου, αλλά εκείνη την εποχή δεν ήξερα κανένα!»

  • Στη συνέχεια, η Νάντια Σπηλιωτοπούλου μίλησε και για την επαγγελματική τους συνεργασία:

«Είναι δύσκολο να συνεργαζόμαστε επαγγελματικά. Είμαστε πολύ ακραίοι χαρακτήρες και οι δυο. Είμαι της άποψης ότι ένα ζευγάρι δεν πρέπει ποτέ να μπλέκει τη δουλειά με την προσωπική ζωή. Το σπίτι πρέπει πάντοτε να μένει εκτός δουλειάς, γι΄αυτό και το αποφεύγουμε. Όμως μας τα έχει φέρει η ζωή και κάποιες φορές έχουν συναντηθεί οι δρόμοι μας».

  • Μάλιστα στην ερώτηση αν θα κάνουν και δεύτερο παιδί, ήταν κατηγορηματική:

«Συνειδητά δεν θα θέλαμε να κάνουμε δεύτερο παιδί».

  • Τέλος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας αναφέρθηκε και σε όσους τους θέλουν να χωρίζουν:

«Πραγματικά θα ήθελα να μην κάνουμε κουβέντες γι΄αυτά τα πράγματα, γιατί ποτέ δεν έχουμε δημοσιοποιήσει την προσωπική μας ζωή, και ούτε θα το κάνουμε. Ζούμε σε μια εποχή ακραίου κανιβαλισμού, και πως θα το διαχειριστεί καθένας αυτό, είναι προσωπικό του. Όποιος δημοσιοποιεί τα προσωπικά του, τα βρίσκει μπροστά του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.