Ένα ολόκληρο σύμπλεγμα νησιών στις Μπαχάμες έχει στην κατοχή του ο διάσημος μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και για πρώτη φορά άνοιξε τις πόρτες του επίγειου παράδεισού του για τους φωτογράφους.

koper1.jpg

«Θέλησα να μεταφέρω τις εμπειρίες μου από τα ταξίδια μου σε όλο τον κόσμο σε αυτό το νησί», δηλώνει ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και για να το πετύχει… «έσκασε» 55 εκατ. δολάρια!

koper2.jpg

Το συγκρότημα των 11 νησιών βρίσκεται στον Κόλπο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ στις Μπαχάμες, ενώ στο νησί Μούσα Κέι, ο διάσημος μάγος και η αρραβωνιαστικιά του, Κλόι έχουν χτίσει το… παλατάκι τους.

koper3.jpg

Μόνο το σαλόνι της έπαυλης του Κόπερφιλντ έχει έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ από το μπαλκόνι το ερωτευμένο ζευγάρι έχει πανοραμική θέα του ωκεανού.

koper4.jpg

«Είναι το ιδανικό μέρος. Μπορώ να πάρω το πρωινό μου στο Μανχάταν, όπου είναι το σπίτι μου και να έρθω εδώ για μεσημεριανό. Τα απίστευτα γαλανά νερά του νησιού είναι παρόμοια με εκείνα στα νησιά Φίτζι, αλλά δεν σου παίρνει δυο μέρες για να φτάσεις εδώ», δήλωσε ο Κόπερφιλντ.

koper5.jpg

Ο κορυφαίος μάγος, κατάφερε να δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο για τον ίδιο, την σύντροφό του και την κόρη ��ου Σκάι, όμως τον μοιράζεται και με διάσημους φίλους του.

koper6.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παλατάκι του Ντέιβιντ παντρεύτηκαν η Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ, επιλέγοντας αυτό το ειδυλλιακό τοπίο για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, ενώ και αρκετοί ακόμα διάσημοι το έχουν επισκεφτεί και έχουν απολαύσει την γαλήνη και την ηρεμία του.