Τρελός και με τη βούλα δήλωσε ο Νότης Σφακιανάκης, τονίζοντας ότι πάντα κάνει του κεφαλιού του και δεν λογαριάζει τις συνέπειες, ενώ δεν έκρυψε την μεγάλη του πικρία από την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να διακόψει λίγο πριν από την πρεμιέρα την συνεργασία τους, λόγω των δηλώσεων του Νότη για την Χρυσή Αυγή.

«Ζορίστηκα όταν έφυγε η Δέσποινα. Έγινε ανατροπή πλήρης όσων είχα στο μυαλό μου. Είχα σχεδιάσει ένα έργο στο μυαλό μου. Είχα φανταστεί να ξεκινάμε μαζί με τη Δέσποινα και να καλησπερίζουμε τον κόσμο. Μετά να λέω εγώ δυο, τρία κοινωνικά τραγούδια, να βγαίνει η Δέσποινα. Στεναχωρήθηκα που αποφάσισε να φύγει», παραδέχθηκε ο Νότης, ο οποίος όμως δεν έκρυψε και την απογοήτευσή του.

«Ήταν η απόλυτη πισώπλατη μαχαιριά, αλλά έχει ένα ελαφρυντικό… Δεν πρέπει να ήταν αυτό που φάνηκε, αλλά κάτι υπάρχει από πίσω», είπε, προσθέτοντας όμως ότι είχε κάθε δικαίωμα να πάρει αυτή την απόφαση.

«Ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει όπως θέλει. Εκ του αποτελέσματος θα κρίνουμε οι υπόλοιποι αν έκανε καλά ή όχι. Για μένα η κίνησή της αυτή ήταν λάθος, αλλά από εκεί και πέρα είναι επιλογή της και δικαίωμά της. Θα την κρίνω εκ των υστέρων γι’ αυτό που έκανε», είπε.

Πάντως, για το τέλος, ο Νότης επεφύλασσε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση για τη Δέσποινα, έτσι βρε παιδί μου για να πάρει το αίμα του πίσω, αφήνοντας υπονοούμενα για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφασή της να εγκαταλείψει το σχήμα.

«Η Δέσποινα πρέπει να δέχθηκε κάποιου είδους πίεση για να φύγει από το σχήμα. Όταν έχεις δοσοληψίες και είσαι και υπόλογος για διάφορα πράγματα, κάποια στιγμή μπορείς να είσαι πολύ ήπιος και ανεκτικός σε κάποιες πιέσεις», είπε, χωρίς όμως να δίνει διευκρινήσεις.

Δείτε το video…