Την επιθυμία του να ασχοληθεί με το θέατρο ή τον κινηματογράφο εξέφρασε ο Γιώργος Μαζωνάκης και, έχοντας τα νύχια του βαμμένα, μίλησε για το «όχι» που είπε στο «The Voice», αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια!

«Θέλω να κάνω πολλά πράγματα ακόμα. Είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής που μου αρέσει να “παίζω” και με άλλα είδη μουσικής. Σιγά σιγά, θα ήθελα να αρχίσω να ασχολούμαι με το σινεμά και το θέατρο», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής, στην παρουσίαση της συλλεκτικής κασετίνας «Με Λένε Γιώργο» για τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία, προσθέτοντας πως δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση.

Παράλληλα, ο Γιώργος επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση για το νέο talent show του ΑΝΤ1. «δέχθηκα πρόταση για το “The Voice”, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνει τον κριτή σε μια επιτροπή. Είμαι μιας άλλης σχολής άνθρωπος, έχω μάθει έναν διαφορετικό τρόπο για να ξεκινήσεις μια καριέρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι αρνητικός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας πρόσφατη δήλωσή του, ότι είναι έτοιμος για σχέση, ο Γιώργος ανέφερε: «η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τώρα. Η οικογένεια είναι πολύ μεγάλη έννοια και υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι απαραίτητο να κάνουν οικογένεια. Το αν είμαι ένας από αυτούς, θα μου το δείξει η ζωή».

Γνωστός για το εκκεντρικό του στυλ, ο τραγουδιστής έκλεψε ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις έχοντας... βαμμένα τα νύχια των χεριών του! «Τι έχει το χέρι μου; Α! Μας αρέσει να παίζουμε, το έχω ξαναπεί! Μας αρέσει να μην βαριόμαστε!», είπε στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν!

Δείτε το βίντεο του star.gr με τις δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη