​Φωτογραφίζεται για περιοδικά μόδας, περπατάει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων Ελλήνων σχεδιαστών και συμμετέχει στα fashion week μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού. Είναι η Βανέσα, το 23χρονο μοντέλο που παρά τις δυσκολίες που βρέθηκαν στο δρόμο της, αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας της, με εκείνο το χαμόγελο που την κάνει να ξεχωρίζει!

Η μητέρα της είναι το πρότυπό της, αφού όπως λέει έκανε τρεις δουλειές για να μην της λείψει τίποτα!

Στο σχολείο της ήταν καλή μαθήτρια, αλλά όπως είπε δυσκολευόταν να συγκεντρωθεί στο μάθημα, είχε πονοκεφάλους και ζαλιζόταν συχνά.

Λίγα χρόνια αργότερα, όταν πήγαινε στην Γ’ Λυκείου ήρθε αντιμέτωπη ίσως με την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της. Όγκος στον εγκέφαλο, είπαν οι γιατροί.

Αυτό όπως μου δεν θα ξεχάσει ποτέ η 23χρονη Βανέσα είναι η ανησυχία στο βλέμμα της μητέρας της, τους γιατρούς που μιλούσαν για μια πολύ δύσκολ�� επέμβαση αλλά και τον εαυτό της, που αν και ήταν τρομοκρατημένη προσπαθούσε να δείχνει αισιόδοξη, για να δίνει κουράγιο στην οικογένειά της!

Οι μέρες από τότε, όπως λέει, κυλούσαν αργά… Δεκάδες εξετάσεις, φαρμακευτικές αγωγές και μια επέμβαση που διήρκησε 9 ολόκληρες ώρες! Η επέμβαση πήγε καλά, όμως οι γιατροί την είχαν ενημερώσει για τις επιπλοκές που μπορεί να υπήρχαν.

Σύμφωνα με την Βανέσα μετά το χειρουργείο δεν μπορούσε να περπατήσει, χρειάστηκαν μήνες ολόκληροι φυσικοθεραπείας για να σταθεί ξανά στα πόδια της!

  • Η συμμετοχή της στο Next top model

Το Next top model ήρθε στη ζωή της λίγο αργότερα… Αν και η κριτική επιτροπή την είχε επιλέξει, χρειάστηκε να αποχωρήσει, αφού έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο παιχνίδι.

Σήμερα έχει αφήσει πίσω της τον δύσκολο αυτόν αγώνα, που κλίθηκε να δώσει στην πιο τρυφερή της ηλικία… στα 18 της χρόνια.

Είναι αισιόδοξη και ασχολείται με το μόντελινγκ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό!

ΔΕΙΤΕ τι λέει η ίδια για την περιπέτεια της υγείας της…