Για την συμμετοχή του στην ταινία «Μικρά Αγγλία» και την… Δούκισσα Νομικού με την οποία συνεργάζεται για την παράσταση «Τρωϊκός Πόλεμος» μίλησε σε συνέντευξη του ο ηθοποιός, Μάξιμος Μουμούρης.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την υποκριτική, αλλά δουλεύουν σκληρά για ένα συγκεκριμένο concept και, όταν βγαίνουν στη σκηνή, λάμπουν. Αν εργαστούν σωστά, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι άψογο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα πάντα στο θέατρο», λέει ο ηθοποιός για την Δούκισσα Νομικού.

Όσο για την συμμετοχή του στην «Μικρά Αγγλία» ανέφερε: «Ο Παντελής Βούλγαρης έχει επιδείξει μεγάλο έργο στο παρελθόν. Πάντα περιμένεις ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα. Δεν πιστεύω καθόλου στην εξασφαλισμένη επιτυχία. Ο κόσμος νιώθει, κρίνει αυτό που βλέπει τελείως πηγαία. Δεν το βάζει σε καλούπι».

Τέλος, σχολιάζοντας τον τίτλο του «ζεν πρεμιέ» που του έχουν «κολλήσει» ξεκαθαρίζει πώς: «Ποτέ δεν λειτούργησα με τη λογική του “ζεν πρεμιέ”. Δεν το αποδέχτηκα. Ούτε αυτή την ταμπέλα ούτε καμία άλλη. Ήξερα ότι είναι μια παγίδα και δεν με αφορούσε. Αν τη δεχόμουν, θα στένευε το πεδίο δράσης μου», ενώ τονίζει πώς αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να είναι περήφανες οι κόρες του για αυτόν.