Για «ραμολιμέντα και «γέρους» που «περιφέρονται από δω κι από κει», μίλησε ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, αναφερόμενος σε μεγάλης ηλικίας συναδέλφους του, υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση θα αλλάξει «με την οριστική απόσυρσή τους».

«Η κατάσταση θα αλλάξει με την οριστική απόσυρση των ραμολιμέντων που περιφέρονται από δω κι από κει και νομίζουν πως παίζουν. Έχω μπουχτίσει να βλέπω γέρους. Με το να μου τρίβουν τη μοναξιά τους στη μούρη και να μου δείχνουν ότι δεν έχουν τι να κάνουν στο σπίτι τους, πληγώνουν την αισθητική μου. Μα γιατί δεν καταλαβαίνουν πως ο ηθοποιός είναι αθλητής και ένας αθλητής στα 75 φεύγα του δεν μπορεί να τρέξει 100άρι», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα.

«Προσωπικά όταν φτάσω σε τέτοια ηλικία, θέλω ν' αράξω σε ένα σπίτι στην εξοχή, να γράφ��, να ακούω μουσική και να ταΐζω κανένα αδεσποτάκι», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, το πρωί του Σαββάτου ο ηθοποιός μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και στην εκπομπή Μεσ’την Καλή Χαρά εξομολογήθηκε πως στην εφηβεία του κατηγορήθηκε για σύσταση συμμορίας, εξαιτίας μιας… παρεξήγησης!

«Μια φορά ένας απελπισμένος που του είχαν ρίξει ένα απειλητικό μήνυμα της πλάκας στην πόρτα του πήγε στην αστυνομία και με κατήγγειλε. Είπε ότι ο Ορφανός μου το πέταξε μαζί με τα άλλα τα παλιόπαιδα και με πήγανε στο τμήμα για σύσταση συμμορίας! Ήμουν 14 ετών. Κατηγορούμενος πήγα, δεν ήμουν ένοχος και ποτέ δεν μάθαμε ποιος έριξε αυτό το σημείωμα. Έγινα τρομοκράτης από παρεξήγηση» είπε ο κ.Ορφανός και ξενάγησε την παρουσιάστρια στη γειτονιά που μεγάλωσε στου Ρέντη, αλλά και στην λαχαναγορά όπου δούλεψε ένα καλοκαίρι.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του alpha