Πρώτη ανάρτηση:17/01/2014 23:18​

«Φωτιά» πήραν το βράδυ της Παρασκευής τα δημοσιογραφικά γραφεία ανά τον κόσμο, καθώς η αγαπημένη του Johnny Depp, Amber Ηeard, εμφανίστηκε με μονόπετρο και ο κρυφός αρραβώνας του ζευγαριού αποκαλύφθηκε!

Οι φήμες για επικείμενο γάμο του 50χρονου ηθοποιού και της 27χρονης αγαπημένης του είχαν αρχίσει εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο, ούτε διαψεύδονταν, ούτε επιβεβαιώνονταν.

«Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό», είπαν πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, εκπρόσωπος του οποίου αρνήθηκε να σχολιάσει.

amber1.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Johnny έδωσε το δαχτυλίδι στην Amber κατά την διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και απόφασή τους ήταν να κρατήσουν τα ευχάριστα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, προ ημερών, η νεαρή προσπάθησε έκρυψε τα χέρια της από τους παπαράτσι, κάτι που δεν κατάφερε το βράδυ της Παρασκευής...

amber2.jpg

Πριν από την Amber, ο ηθοποιός ήταν ζευγάρι επί 14 χρόνια και έως το 2011 με την Vanessa Paradis, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά (την 14χρονη Lily Rose και τον 11χρονο Jack»), ενώ έχει έναν γάμο στο ενεργητικό του, από το 1983 μέχρι το 1985, με την μακιγιέρ Lori Anne Allison