Το ότι δεν πρέπει να κρί��εται ένας τραγουδιστής από τα κιλά του, τόνισε η Έλλη Κοκκίνου, ενώ αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους στο «Greek Idol» είχαν απορρίψει Δήμητρα Δημητρακοπούλου, την παίκτρια με τα παραπανίσια κιλά που πήραν στο «The Voice».

«Χαίρομαι που την περάσανε! Είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι η Δήμητρα. Ο λόγος που είχε “κοπεί”, αν και της δώσαμε πολλές ευκαιρίες τότε, ήταν επειδή από το άγχος είχε μπλοκάρει τόσο πολύ, που ξέχναγε τα λόγια», είπε στην εκπομπή «Μελέτησέ Το» η τραγουδίστρια, που ήταν στην κριτική επιτροπή του talent show του Alpha. Όπως πρόσθεσε, ο κόσμος δεν γνωρίζει γιατί «κόπηκε» η Δήμητρα από το «Idol» καθώς δεν προβάλλονται όλες οι εγγραφές, παρά μόνο το αποτέλεσμα των οντισιόν.

«Πραγματικά δεν ήταν θέμα εμφάνισης! Ήταν θέμα φωνής και μακάρι να πάει καλά γιατί το αξίζει! Την συμπαθώ πάρα πολύ και τότε τα είχαμε πει και προσωπικά», συνέχισε η τραγουδίστρια, η οποία έχει παραδεχθεί ότι στο ξεκίνημά της είχαν κλείσει πόρτες λόγω των κιλών της.

Τονίζοντας ότι δεν είναι δίκαιο στην δουλειά της να κρίνεται ένας τραγουδιστής από την εμφάνισή του, η Έλλη κατέληξε: «δεν πάμε για να κάνουμε καριέρα μοντέλου, πάμε για καριέρα στο τραγούδι. Μην κολλάμε σε κάποια στερεότυπα! Δεν γίνεται να ψάχνουμε καλές φωνές σε ωραία σώματα, δεν υπάρχει λόγος! Ο καθένας μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την εμφάνισή του, όποια κι αν είναι αυτή».