«Το Dancing with the stars είναι μισό χωρίς την Ζέτα», είχε πει η κολλητή της ηθοποιού, Ε. Κωνσταντινίδου μία μέρα μετά την πρεμιέρα του show χορού και την παρθενική εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού σ’ αυτό. Φαίνεται όμως ότι η ηθοποιός μετάνιωσε για την δήλωση αυτή και έφτασε η στιγμή να ζητήσει συγγνώμη.

elisavet1.jpg

«Επειδή η αγάπη μου για τη Ζέτα είναι μεγάλη και θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Dancing, νομίζω ότι κι εγώ από την πλευρά μου στεναχώρησα τη Δούκισσα – αν και δεν έχω μιλήσει μαζί της – λέγοντας ότι το Dancing είναι μισό χωρίς τη Ζέτα. Ήταν λάθος μου. Η Δούκισσα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, κάνει μεγάλη προσπάθεια και τις δύο φορές που έχω δει το show ήταν πολύ καλή. Θεωρώ ότι την αδίκησα μ’ αυτό που είπα, όπως θα αδικούσα οποιαδήποτε ήταν στη θέση της. Έμαθα ότι στεναχωρήθηκε, γι’ αυτό και θέλω να της ζητήσω συγγνώμη», είπε η ηθοποιός.

Όσο για το αν η Δούκισσα μπορεί να αφήσει το στίγμα της στο Dancing όπως η Ζέτα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου απάντησε:

elisavet2.jpg

«Ο καθένας βάζει την υπογραφή του σ’ αυτό που κάνει, αλλά μπορεί να έρθει ένας άλλος και να βάλει κι εκείνος τη δική του υπογραφή. Βεβαίως και μπορεί να το κάνει αυτό η Δούκισσα. Είναι όμορφη, ταλαντούχα, μιλάει ωραία… Πολύ γλυκιά παρουσία, εξαιρετικό πλάσμα. Απλώς εγώ είχα συνδέσει στο κεφάλι μου το Dancing με την Ζέτα. Έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη».