Σε μπελάδες μπήκε ο Παντελής Παντελίδης, καθώς ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης, κατέθεσε αγωγή εναντίον του, με την οποία του ζητά το ποσό των 100.000 ευρώ, για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας!

agogi2.jpg
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μουκίδης, κατηγορεί τον τραγουδιστή πως στο τραγούδι του «Τέτοια Αγάπη δεν Αξίζω», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο νέο του δίσκο «Ουράνιο Τόξο που του λείπανε δυο χρώματα», έχει αντιγράψει τη μουσική γέφυρα του τραγουδιού «Χωρίς Φτερά», το οποίο είχε ο ίδιος γράψει το 1999 για την Κωνσταντίνα.

agogi 1.jpg
Αυτό που υποστηρίζει ο μουσικοσυνθέτης, είναι ότι αν κανείς συγκρίνει τα δυο κομμάτια, εύκολα θα διαπιστώσει πως ο Παντελής Παντελίδης έχει αντιγράψει μεγάλο μέρος του τραγουδιού «Χωρίς Φτερά», ώστε να συνθέσει το νέο του κομμάτι, «Τέτοια Αγάπη δεν Αξίζω».

Γι΄αυτό, και με αγωγή που καταθέτει εναντίον του τραγουδιστή, του ζητά το ποσό των 100.000 ευρώ, ως χρηματική ικανοποίηση για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης.

Αυτό σημαίνει, πως ο Παντελής Παντελίδης, θα κληθεί να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αν και μέχρι στιγμής, η δισκογραφική του εταιρία δεν έχει πάρει θέση επίσημα για το ζήτημα.

KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΔΥΟ VIDEO, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!