Ο Γιώργος Σαμαράς είναι παιδί από σπίτι και μάλιστα πολύ δεμένο με την οικογένειά του. Όποτε βρίσκει ευκαιρία επιστρέφει πάντα στο Ηράκλειο και φροντίζει να έχει μαζί του και τα… κορίτσια του, τα οποία συστήνει στους γονείς του.

Όπως έγραψε το star.gr, ο διεθνής ποδοσφαιριστής γνώρισε τις προάλλες την Ελένη Φουρέιρα στη μαμά και τον μπαμπά, αφού όπως έχει αποκαλύψει και η τραγουδίστρια ζουν έναν έρωτα μεγάλο και ο δεσμός είναι πολύς σοβαρός.

foureira1.JPG
Η Ελένη μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από την… εξόρμησή της στα στέκια του καλού της και έδειχνε να περνάει super.

Όμως ο Γιώργος Σαμαράς είχε συστήσει στους δικούς του και την πρώην του πλέον Κατερίνα Καινούργιου. Οι δυο τους είχαν περάσει λίγες μέρες διακοπών στο πατρικό του ποδοσφαιριστή, ενώ η παρουσιάστρια γνώρισε και τους δύο κολλητούς του, τον Μ. Σηφάκη και Μ. Μαρίτη, με τους οποίους μάλιστα διατηρεί ακόμα πολύ καλές σχέσεις.

foureira2.JPG

Τώρα ποια προτιμούν οι γονείς του Σαμαρά, την Ελένη ή την Κατερίνα, δεν το γ��ωρίζουμε και δεν μας πέφτει και λόγος άλλωστε.