Όλο και… σοβαρεύουν τα πράγματα ανάμεσα στη Μadonna και τον νέο αγαπημένο της.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει από το star.gr, η 55χρονη βασίλισσα της ποπ, μετά το χωρισμό της από τον Brahim Zaibat, δεν έχασε χρόνο και τα έφτιαξε με τον 26χρονο χορευτή Timor Steffens, o οποίος είναι μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον προηγούμενο σύντροφο της!

mad1.jpg
Mετά τις διακοπές στο Gstaad, όπου τις πέρασε με το νέο της toy boy και τα παιδιά της, η Madge αποφάσισε να πάει και στην πατρίδα του αγαπημένου της.

mad2.jpg
Οι παπαράτσι, τους τσάκωσαν στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Rotterdam, τον «τόπο» του Timor.

mad3.jpg
Σύμφωνα με τη «RadarOnline», το ζεύγος πέρασε τη νύχτα σε ένα υπερπολυτελές γιοτ, το οποίο κάποτε ανήκε στη Maria Callas.

mad5.jpgmad6.jpg
Ο ιδιοκτήτης του, Willem Post, αποκάλυψε στα media, ότι έμεινε έκπληκτος όταν συνειδητοποίησε πως ανάμεσα στους «καλεσμένους» του ήταν και η Madonna, παίρνοντας το πρωινό της στο γιοτ.

«Μια ξανθιά γυναίκα με μια πολύ ακριβή ρόμπα και έναν νέο τύπο, ήρθαν στο τραπέζι. Όταν συνειδητοποίησα πως ήταν η Madonna, έκανα πως δεν την αναγνώρισα! Μιλήσαμε για λίγο, και μου είπε πως βρίσκει πολύ ωραία πόλη το Rotterdam, με μοναδική αρχιτεκτονική».

Στη συνέχεια πάντως, το ζεύγος βγήκε για ρομαντικό ραντεβού στο Γιαπωνέζικο εστιατόριο Ono, στην καρδιά της πόλης, με τους υπαλλήλ��υς να λένε πως τρόμαξαν ν΄αναγνωρίσουν τη Madge, αλλά οι δυο τους ήταν πολύ «κοντά», φιλιόντουσαν, και ο ένας κρατούσε τρυφερά το χέρι του άλλου.

Το βράδυ, διέμειναν στο ξενοδοχείο «Hotel New York», ενώ η Madonna αναχώρησε την επόμενη ημέρα με το ιδιωτικό της τζετ, χωρίς να γνωρίσει τη μαμά του toy boy της, η οποία μένει στο Rotterdam, και έχει μάθει από τα ΜΜΕ τη σχέση του γιου της με την 55χρονη βασίλισσα της ποπ.