Η τέχνη απαιτεί θυσίες, και αυτό το γνωρίζει καλά ο Jared Leto, που έκανε πολλές προκειμένου να μπορέσει να κερδίσει μια «Χρυσή Σφαίρα», και να είναι πειστικός στο ρόλο του ως ασθενής του AIDS.

letoo.jpg
Ο 42χρονος ηθοποιός, υποδύθηκε τον τρανσέξουαλ ακτιβιστή κατά του AIDS, Rayon, στην ταινία «Dallas Buyers Club», και για τις ανάγκες του ρόλου του, όχι μόνο αναγκάστηκε να χάσει 20 κιλά, αλλά αποτρίχωσε και όλο του το κορμί, βγάζοντας μέχρι και τα φρύδια!

leto2.jpg
Ανεβαίνοντας στη σκηνή ώστε να παραλάβει το βραβείο Β΄Ανδρικού ρόλου, ξεκαθάρισε πως «όσα είδατε στην ταινία, ήταν δικά μου. Δεν χρησιμοποίησα τίποτα προσθετικό. Ωστόσο, χρειάστηκε πολλή προετοιμασία ώστε να τα καταφέρω. Ένα από τα πράγματα που έπρεπε να κάνω, ήταν να αποτριχώσω ΟΛΟ μου το κορμί, και να βγάλω μέχρι και τα φρύδια μου! Κυρίες, εσείς σίγουρα ξέρετε σε τι αναφέρομαι. Ίσως και μερικοί άντρες να με καταλαβαίνετε!»

leto3.jpgleto4.jpg
Όλα για την τέχνη τα έκανε ο Jared Leto, που μπορεί οι περισσότεροι να τον γνωρίζετε ως frontman των «Thirty seconds to Mars», αλλά ο 42χρονος star, εκτός από το τραγούδι, το έχει πολύ και στην υποκριτική, όπως αποδείχθηκε!