���Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε πρωινή εκπομπή και συγκεκριμένα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και μίλησε για όλα! Για την σχέση του με τη Ζέτα, για το μιούζικαλ που φέτος πρωταγωνιστεί, για τον γάμο, το Dancing αλλά και την αποχή του από τις νυχτερινές πίστες!

Για το μιούζικαλ «Annie» που πρωταγωνιστεί και τις φοβίες του, είπε:

«Πιο ανησυχητικό για μένα ίσως να ήταν η κριτική του κοινού γιατί θεωρώ ότι πάντα στην πορεία μας καθένας είναι υπεύθυνος και είναι υπόλογος απέναντι στο κοινό. Κατά δεύτερον ίσως η γνώμη των ηθοποιών γιατί δεν είμαι ένας άνθρωπος που αυθαίρετα και με θρασύτητα πήγε να πάρει, να ασπαστεί τον ρόλο κανενός άλλου, η πρόζα είναι πολύ συγκεκριμένη. Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε ηθοποιοί , ούτε να κάνουμε τραγωδίες ούτε οτιδήποτε παρόμοιο. Και κατά τρίτον είναι να ξεχάσω τα λόγια μου!»

Μάλιστα είπε ότι το μόνο σχήμα που έχει επισκεφτεί φέτος είναι της Πάολας, του Παντελίδη, του Stan και της Τάμτα, όπου κυκλοφόρησαν και οι φωτογραφίες του με τη Ζέτα!

Ωστόσο, δεν δίστασε να πει ότι αν ήταν επιχειρηματίας θα έφτιαχνε ένα σχήμα με τον Κιάμο, την Πάολα και τον Παντελίδη!

Ο καλλιτέχνης που του αρέσει πολύ και τον ακούει στο ραδιόφωνο είναι ο Γιάννης Χαρούλης, είπε.

Για τις μεγάλες οικονομικές απολαβές που έπαιρναν οι τραγουδιστές είπε:

«Εν μέρει ήμουν κι εγώ μέρος αυτού του συστήματος. Έχω παίξει κι εγώ τον ρόλο μου σε αυτό το σκηνικό, το υπηρέτησα ως έναν βαθμό. Νομίζω ότι όχι ολοκληρωτικά. Ως δημιουργός και ως μουσικός νομίζω ότι διατηρούσε πάντα μια ξεχωριστή πορεία.»

Για την οικονομική κατάσταση στην Κύπρο:

«Κι εγώ ως Κύπριος, και πολλοί φίλοι μου και πολλοί συγγενείς μου εμπιστευτήκαμε το κυπριακό σύστημα σε ένα μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό, δεν έχει σημασία! Ήταν κάτι πρωτοφανές. Ήταν μια αντιμετώπιση που δεν προσεγγίζει τα πρότυπα ενός κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά θέλω να πω ότι σε κάθε περίπτωση, πέρα από τις θεωρίες συνομωσίας και τους εξωτερικούς αόρατους εχθρούς, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ ορατοί, πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και οι εσωτερικοί εχθροί, που καμιά φορά είναι και οι πιο επικίνδυνοι!»

Θα συμμετείχε σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα;

«Αν είναι κάτι μουσικό θα έλεγα ότι με περισσότερη ευκολία θα παρουσίαζα το ‘’The Voice’’. Δεύτερον θα παρουσίαζα πρωινό και τρίτον θα παρουσίαζα την Γιουροβίζιον»

Για το Dancing και την αγαπημένη του Ζέτα είπε:

«Όχι δεν βλέπω Dancing. Όταν το παρουσίαζε η Ζέτα το είχα δει δυο ή τρεις φορές! Δεν την συμβούλεψα (σ.σ. για πως θα χειριστεί το θέμα της αποχώρησής της από το Dancing). Ήταν καθαρά δική της απόφαση, όπως και πολλές άλλες. Έχει την γνώση, τη λο��ική και την ευφυΐα να πάρει τις σωστές αποφάσεις και πιστεύω ότι έχει σκεφτεί το έχει κάνει απόλυτα σωστά έως τώρα!»

Ποιο θεωρεί ως ατού στην Ζέτα;

«Η Ζέτα έχει δυναμισμό, έχει εντυπωσιακή απεύθυνση στο κοινό όταν μιλάει και ξέρει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις! Έχει πολλά χαρίσματα, τα οποία δουλεύουν συσσωρευτικά στη Ζέτα!»

Ακόμα είπε πως νιώθει πολύ τυχερός που είναι με την ομορφότερη γυναίκα στην Ελλάδα…

Και φυσικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν μπόρεσε να μην του κάνει την πολυαναμενόμενη ερώτηση για το αν θα παντρευτεί την Ζέτα… και εκείνος απάντησε αινιγματικά για ακόμα μια φορά:

«Ότι είναι να γίνει θα γίνει..»