Για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για εκείνον, με αφορμή τα φορολογικά του και τις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή, ξεσπά ο Γιάννης Πλούταρχος!

«Στο παρελθόν ήμουν πιο ανεκτικός και είχα την υπομονή και την αντοχή. Τώρα πλέον δεν μπορώ να δικαιολογώ συνέχεια ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις. Δεν ανέχομαι τη βλακεία, τον ψεύτη και τον κακόβουλο», αναφέρει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του.

Αναφορικά με τα φορολογικά του, ο Γιάννης επισημαίνει πως είναι σε διαδικασία διευθέτησης και σε λίγο καιρό θα πει περισσότερα στοιχεία, προσθέτοντας πως «ειπώθηκαν υπερβολές και ανακρίβειες».

«Να με κρατήσουν μακριά από πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες... Τα λόγια μου παρερμηνεύτηκαν στον απόλυτο βαθμό, αλλά, ευτυχώς, ο κόσμος δεν μάσησε», λέει για τις δηλώσεις του για την Χρυσή Αυγή.

Τέλος, σε ερώτηση για τις κόντρες μεταξύ συναδέλφων του, ο Γιάννης αναφέρει: «δεν υπάρχει απλώς ανθρωποφαγία, άλλα ολόκληρη κρεατομηχανή. Και οι κόντρες αυτές που λες υπήρχαν πάντα. Το να αλληλοκατηγορούνται, όμως, δημόσια οι συνάδελφοι μεταξύ τους το βρίσκω φθηνό, άκομψο και αντισυναδελφικό. Δεν έχω μπει ποτέ σε αυτό το “τριπάκι”, ούτε σκοπεύω να μπω. Το να βγεις και να στήσεις στον τοίχο έναν συνάδελφο είναι τελείως αντισυναδελφικό».