Μπορεί το «καυτό» φιλί Μιχάλη Χατζηγιάννη – Ζέτας Μακρυπούλια για την έλευση του 2014 να έκλεψε την παράσταση, τα βλέμματα, όμως, τράβηξε το... μονόπετρο στο αριστερό χέρι της σέξι ξανθιάς!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το ζευγάρι διασκέδασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής, μαζί με φιλικά του πρόσωπα.

zeta3.jpg

Οι φωτογραφίες από το ρεβεγιόν μπήκαν στα περιοδικά και κάνουν τον γύρο του Ίντερνετ, «φουντώνοντας» τις φήμες για κρυφό αρραβώνα που ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβρη: σύμφωνα με όσα γράφονται και λέγονται, Μιχάλης και Ζέτα αρραβωνιάστηκαν κατά την διάρκεια επίσκεψης στη γενέτειρα του τραγουδιστή, την Κύπρο και, μάλιστα, το δαχτυλίδι δόθηκε ανήμερα των γενεθλίων του τραγουδιστή.

Αν και η σέξι ξανθιά απέφυγε να το φορά σε δημόσιες εμφανίσεις της, μιας και οι παπαράτσι πάντα καραδοκούν, δεν έκανε το ίδιο στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Annie» όπου πρωταγωνιστεί ο Μιχάλης, ούτε και στην έξοδό τους για την Πρωτοχρονιά. Μωρέ λες να τα ετοιμάζουν τα κουφέτα τελικά;

3378_ZETA_MAKRIPOYLIA_MIMI_NTENISI_3122013.jpg