Μια δυσάρεστη περιπέτεια είχε πριν από λίγους μήνες η Μάρω Κοντού, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της και της πήραν ότι είχε και δεν είχε με αποτέλεσμα όπως είπε και η ίδια να μείνει χωρίς χρήματα.

«Η τελευταία φορά που έμεινα χωρίς λεφτά ήταν πριν από δύο μήνες. Μάλιστα έγινε μια διάρρηξη στο σπίτι μου και έκλεψαν όλα τα κοσμήματά μου. Αυτό το γεγονός μου στοίχισε μια πόρτα ασφαλείας και ηλεκτρικά παράθυρα. Ήταν τα τελευταία μου λεφτά στην τράπεζα. Δεν έχω κάνει περιουσία. Είμαι σπάταλη και μου αρέσει να κάνω δώρα», είπε.

kontou1.jpg

Όπως παραδέχθηκε μάλιστα στο παρελθόν ότι χρήματα έβγαζε τα σπαταλούσε.

«Έδινα όλα τα λεφτά μου για ρούχα. Πάνω στη σκηνή φορούσα πανάκριβα πράγματα. Έτσι έπρεπε, έτσι ένιωθα, έτσι ήθελα, έτσι με ήθελαν. Όλα μαζί. Όμως με τα χρόνια έμαθα τι θα πει οικονομία. Μπορώ να ζήσω και με λίγα», τόνισε.

kontou2.jpg

Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε και η αποκάλυψη που έκανε για τον χαρακτήρα του Λάμπρου Κωνσταντάρα, στο πλευρό του οποίου είχε πρωταγωνιστήσει αρκετές φορές.

«Ήταν λίγο γκρινιάρης, γρουσούζης, βωμολ��χος. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τους ηθοποιούς διαφορετικούς. Αλλά είναι και εκείνοι άνθρωποι με τα ελαττώματά τους», τόνισε.​