Μπορεί τα δημοσιεύματα να θέλουν κάθε τόσο τον Γιάννη Αϊβάζη και την Μαρία Κορινθίου να χωρίζουν, όμως ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά, την μία και μοναδική σοβαρή κρίση που πέρασε ο γάμος τους μέχρι τώρα.

«Όταν επέστρεψα από το Άγιο Όρος δημιουργήθηκε μια τεταμένη κατάσταση στο σπίτι, ανάμεσα σε εμένα και τη Μαρία. Δεν το έχω ξαναπεί. Γύρισα και ήμουν ένας τελείως διαφορετικός Γιάννης. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν μας φέρονταν καλά και αντί να νευριάζ��, όπως παλιότερα, έλεγα “δεν πειράζει, ευλογημένοι αν είναι”», είπε ο ηθοποιός.

aivazis1.jpg

Παραδέχεται όμως ότι η Μαρία Κορινθίου έχει περάσει δύσκολα, μιας και μετά το γάμο ήταν πάρα πολλές οι γυναίκες που τον φλέρταραν.

«Όταν παντρεύτηκα οι γυναίκες δεν σταμάτησαν να με φλερτάρουν. Ίσα ίσα. Οι γυναίκες είναι περίεργα όντα. Ένα πράγμα που αναγνωρίζω στην Μαρία είναι ότι πέρασε και περνάει πολύ δύσκολα γενικά. Εγώ, αν ήμουν στη θέση της, θα είχα τεράστιο θέμα όσον αφορά στο κομμάτι. Οι γυναίκες πλησιάζουν έναν άνδρα χωρίς δισταγμό», είπε.

Πάντως για τα μάτια της γυναίκας του έχει παίξει ξύλο.

aivazis2.jpg

«Έχω παίξει ξύλο στο δρόμο για τη Μαρία», αποκάλυψε και τόνισε ότι παρά τα όσα γράφονται εκείνος και η σύζυγός του σκέφτονται να κάνουν ένα ακόμα παιδί.

aivazis3.jpg
«Η Ισμήνη ζητάει ένα αδελφάκι και με έχει προβληματίσει πολύ. Λένε ότι οι καιροί δεν ευνοούν κάτι τέτοιο, αλλά δεν με νοιάζει. Αν υπάρχει αγάπη, πάντα βρίσκεις τον τρόπο να μεγαλώσεις ένα παιδί», είπε.