Τι κι αν Nina Dobrev και Ian Somerhalder αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τρία χρόνια σχέσης;

Nina+Dobrev+40th+Annual+People+Choice+Awards+6MMKny-acn7l.jpg
Το πρώην ζευγάρι των «Vampire Diaries», διατηρεί άψογες φιλικές σχέσεις και το δείχνει!

Nina+Dobrev+40th+Annual+People+Choice+Awards+folufB-Taupl.jpg
Η 24χρονη ηθοποιός και ο 35χρονος συμπρωταγωνιστής της, κλήθηκαν από τα «People Choice Awards», να παραλάβουν το βραβείο του ζευγαριού με την «Καλύτερη Τηλεοπτική Χημεία».

Nina+Dobrev+40th+Annual+People+Choice+Awards+IDc5xFZEnwJl.jpg
Ανεβαίνοντας λοιπόν μαζί στη σκηνή των βραβείων, άρχισαν να κάνουν πλ��κα και ν΄αστειεύονται μεταξύ τους, με ιδιαίτερη αναφορά στους χαρακτήρες που υποδύονται στα «Vampire Diaries»: Την «Elena» και τον «Damon».

Nina+Dobrev+40th+Annual+People+Choice+Awards+im4ePwyPZ9Ul.jpg
«Απίστευτο! Μπορείς να καταλάβεις πότε πέρασαν πέντε χρόνια γυρισμάτων;» είπε ο Ian, με την Nina να του απαντά: «Έχεις δίκιο! Αυτό που είναι ακόμα πιο αστείο, είναι πως στην αρχή της σειράς, η Elena μισούσε τον Damon!»

Nina+Dobrev+40th+Annual+People+Choice+Awards+qtZ0Gq1JSool.jpg
«Ήθελες τον αδερφό μου!» της ανταπάντησε ο Ian, με την Nina να του λέει «σκότωσες τον δικό μου αδερφό!» (αναφερόμενοι φυσικά στην υπόθεση της σειράς).

Nina+Dobrev+40th+Annual+People+Choice+Awards+thYBIUxF2snl.jpg

  • Στο τέλος βέβαια οι δυο αυτοί χαρακτήρες ξεπέρασαν τα εμπόδια και ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον, με τον Ian να το πηγαίνει και στην πραγματική τους ζωή:

«Μετά αρχίσαμε να βγαίνουμε ραντεβού και στην πραγματικότητα», και τη Nina να προσθέτει «και χωρίσαμε στην πραγματικότητα!», με τον Ian να καταλήγει:

«Αλλά οι χαρακτήρες μας, τα έχουν ακόμα στη σειρά, παρόλο που εμείς χωρίσαμε!»

Nina+Dobrev+40th+Annual+People+Choice+Awards+wQHt773mI7Kl.jpg
Στο τέλος αστειεύτηκαν και οι δυο, λέγοντας «τι καλά που έχουμε χημεία!», με τον 35χρονο ηθοποιό ν΄αρπάζει την πρώην του, και να της δίνει ένα πολύ τρυφερό φιλί στο λαιμό.