Στην πρεμιέρα της παράστασης «Δωμάτιο 105» σε σκηνοθεσία του Λ. Γιοβανίδη, βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα, φουντώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον σκηνοθέτη.

matsouka1.JPG

Η ίδια πάντως, αν και δεν της αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή, αυτή τη φορά α��άντησε στις φήμες ξεκαθαρίζοντας ότι με τον σκηνοθέτη είναι μόνο φίλοι.

matsouka2.JPG

«Δεν ξέρω πόσο αντικειμενική μπορώ να είμαι με τον σκηνοθέτη της παράστασης, Λευτέρη Γιοβανίδη, τον οποίο γνωρίζω περίπου20 χρόνια, γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και εκτιμώ βαθύτατα. Τα υπόλοιπα αφορούν αυτή τη σφαίρα του gossip που ξέρω ότι σας αφορά, αλλά δεν έχω τίποτα περισσότερο να σας πω πέρα της βαθειάς εκτίμησής μου στο πρόσωπό του. Εγώ είμαι εδώ για να υποστηρίξω έναν φίλο και μια δουλειά που την πιστεύω», είπε η ηθοποιός, ενώ στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο σκηνοθέτης λέγοντας:

matsouka3.JPG
«Δεν νομίζω ότι αφορά η προσωπική μου ζωή και νομίζω ότι όσα διαβάζετε είναι απλά δημοσιεύματα. Με τη Δήμητρα είμαστε φίλοι και θα ήταν τιμή κάποια στιγμή να την σκηνοθετούσα».