Λάδι στη φωτιά ρίχνει η εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη σε ρομαντική απόδραση με τον Σάββα Γκέντσογλου, καθώς «φουντώνει» ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης!

Το ζευγάρι, που μετρά 8 μήνες σχέσης, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αράχοβα με τον Γιάννη Σιδεράκη και την Νεσχάν Μουλαζίμ, ενώ από την παρέα δεν έλειπε ο γιός της τραγουδίστριας, Μπαμπίνος.

aggeliki.jpgaggeliki1.jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι φήμες για επικείμενο ερχομό του πελαργού άρχισαν μετά από σχόλιο της ίδιας της Αγγελ��κής σε φωτογραφία που «ανέβασε» στα social media ο Σάββας και η εμφάνισή της στα χιόνια... ήρθε να τις ενισχύσει!

aggeliki_savas1.jpg

Όσο ο ποδοσφαιριστής και ο μικρός Μπαμπίνος έκαναν πατινάζ, η Αγγελική αποφάσισε να απέχει και δεν φόρεσε τα αγαπημένα της παγοπέδιλα, ενώ τα χαμηλά παπούτσια με τα οποία κυκλοφορούσε στους δρόμους, αλλά και το ότι ήταν ιδιαίτερα προσεκτική, έκανε πολλούς να «ψιθυρίζουν» τα της εγκυμοσύνης.

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει, όσα ακούγονται και γράφονται για την εγκυμοσύνη, ενώ άτομο από το περιβάλλον του αρκέσ��ηκε να δηλώσει πως «είναι πολύ ταιριαστοί και με ειλικρινή συναισθήματα. Η απόσταση που τους χωρίζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή σίγουρα είναι ένα εμπόδιο στη σ��έση τους, ωστόσο, φροντίζουν και οι δύο να το ξεπερνούν. Δείχνουν τρελά ερωτευμένοι».

aggeliki_savvas2.jpg