​Η Νότια Γαλλία και όχι η Ελλάδα κέρδισε τελικά τον Woody Allen. Οι φήμες έλεγαν ότι ο διάσημος αμερικανός σκηνοθέτης πρόκειται να γυρίσει τη νέα του ταινία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πλάκα αλλά διαψεύστηκαν από συνεργάτες του.

Ήταν ένα ωραίο σενάριο αλλά τελικά κατέληξε παραμύθι.

Σύμφωνα με συνεργάτες του αμερικανού σκηνοθέτη η νέα του ταινία θα γυριστεί τελικά στη Νότια Γαλλία με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν και τον Κόλιν Φερθ.

O βραβευμέ��ος με Όσκαρ σκηνοθέτης τα τελευταία χρόνια έχει γυρίσει ταινίες σε πολλές πόλεις της Ευρώπης όπως η Βαρκελώνη, η Ρώμη και το Παρίσι και σύμφωνα με πληροφορίες επόμενος σταθμός του ήταν η Αθήνα.

Η Πλάκα ήταν το επικρατέστερο και το πιο κατάλληλο σκηνικό καθώς τα γραφικά σοκάκια της είχαν ενθουσιάσει τόσο τον Woody Allen όσο και την εταιρεία παραγωγής.

Οι επιχειρηματίες της περιοχής μάλιστα στο άκουσμα της είδησης ενθουσιάστηκαν αφού αν γινόταν αυτό η διαφήμιση για την Πλάκα θα ήταν τεράστια.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που κυκλοφορούν ανάλογες φήμες και στη συνέχεια διαψεύδονται.

Την άνοιξη του 2012 ο Woody Allen είχε βρεθεί και πάλι στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Σκιάθο όπου μαζί με συνεργάτες του έψαχνε μέρη για τα γυρίσματα της ταινίας του.

Ο σκηνοθέτης στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να κάνει μια ταινία και στην Ελλάδα. Το μόνο που μένει είναι να το πραγματοποιήσει...

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…