Σοκάρει η δολοφονία της πρώην Μις Βενεζουέλα (2004), η οποία έπεσε θύμα ληστών, μαζί με τον σύζυγο της και την 5χρονη κόρη τους.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η 29χρονη Monica Spear, ταξίδευε με τον 39χρονο σύζυγο της Thomas Henry Berry, από το Puerto Cabello στην πόλη Valencia της Λατινικής Αμερικής.

spear1.jpgve1.jpg
Κάποια στιγμή, το αυτοκίν��το τους έπαθε βλάβη, με αποτέλεσμα ν΄αναγκαστούν να σταματήσουν στην άκρη του δρόμου.

spear2.jpgve2.jpg
Τότε ήταν που τους επιτέθηκαν ληστές, οι οποίοι άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας την 29χρονη καλλονή και τον σύζυγο της. Από τα πυρά, τραυματίστηκε και το 5χρονο κοριτσάκι τους στα πόδια, ωστόσο κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο.

spear3.jpgve3.jpg
Η Monica Spear, τα τελευταία χρόνια εκτός από μοντέλο, έκανε καριέρα και ως τηλεπερσόνα, παίζοντας σε σαπουνόπερες της Βενεζουέλας.

spear4.jpgve4.jpg
H αστυνομία της Βενεζουέλας έχει ξεκινήσει έρευνες για τη δολοφονία, πιστεύοντας πως επρόκειτο για μια απόπειρα ληστείας, που είχε απροσδόκητη κατάληξη.

spear5.jpgve5.jpg
Να σημειώσουμε, ότι η 29χρονη πρώην Μις Βενεζουέλα, ζούσε το τελευταίο διάστημα μόνιμα στο Miami, και αυτή την εβδομάδα θα επέστρεφε στις ΗΠΑ, μιας και σε συνεντεύξεις της, είχε κατά καιρούς δηλώσει πως φοβόταν να μένει στη Βενεζουέλα, επειδή ένιωθε ανασφάλεια!

spear6.jpg
Να τελικά που επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι της, με τον χειρότερο τρόπο.
spear7.jpg