Τη μαμά της πήγε να απολαύσει επί… πίστας η μικρή Παολίνα και φυσικά ήρθε στο τσακίρ κέφι και έριξε και τον χορό της, αποδεικνύοντας ότι το μήλο θα πέσει κάτω από την μηλιά.

Η Πάολα ήταν στην πίστα και τραγουδούσε και την ίδια ώρα η Παολίνα λίκνιζε το κορμί της, χορεύοντας τσιφτετέλι και αντιγράφοντας τις χαρακτηριστικές κινήσεις της μαμάς της στην πίστα.

Ο κόσμος που ήταν εκεί την χειροκρότησε θερμά, ενώ η μαμά της, καμάρωνε με τις χαριτωμενιές της μικρής.

Μετά την προβολή πάντως του video με την ανήλικη να χορεύει στα μπουζούκια, ακολούθησε κύμα αντιδράσεων τόσο σε διάφορα blogs, όσο και στα πρωινάδικα των καναλιών, με αρκετούς να επικρίνουν αυστηρά την Πάολα και το γεγονός ότι επέτρεψε στην 9χρονη κόρη της να πάει στο κέντρο που τραγουδά.

Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Μελέτησέ το" είναι έξαλλη με όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για το παιδί της και δηλώνει:

"Εγώ είμαι η μητέρα του παιδιού και ξέρω καλύτερα από όλους τι είναι καλύτερο για εκείνο. Δεν την άφησα μόνη της να πάει στα μπουζούκια. Ήρθε στον χώρο που τραγουδάει η μητέρα της και μαζί της ήταν και ο πατέρας της", είπ�� η Πάολα και δεν απέκλεισε να κινηθεί νομικά εναντίον συγκεκριμένων blogs που εκφράστηκαν υποτιμητικά για εκείνη και κυρίως για την κόρη της.

Δες στο video το χορό της κόρης της Πάολα...