Μοναδική προτεραιότητα της Angelina Jolie είναι τα παιδιά της και κάθε φορά φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να περνά καλά μαζί τους. Έτσι και τώρα, στα διαλείμματα των γυρισμάτων της νέ��ς ταινίας που σκηνοθετεί στην Αυστραλία, η Angelina ξέκλεψε λίγο χρόνο και πήγε στο λούνα παρκ με τα δίδυμα, τον Knox και την Vivienne.

jolie1.jpg
Ντυμένη casual, φορώντας μαύρο παντελόνι, μπλουζάκι με τιράντες και μπαλαρίνες η Angie δεν χάλασε χατίρι στα παιδιά της και μπήκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ.

jolie2.jpg

Η κάμερα απαθανάτισε την Angelina να ανεβαίνει μαζί με τα παιδιά της σε ένα roller coaster, αλλά και στον τροχό, ενώ δεν αρνήθηκε να τους πάρει και παγωτό, το οποίο έφαγαν βολτάροντας ανάμεσα στα παιχνίδια.

jolie3.jpg

Ο Brad Pitt δεν ήταν στην παρέα τους, αφού σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε στη Βρετανία για τα γυρίσματα της ταινίας του, όμως αργότερα κατέφτασε και η Zahara για να περάσει καλά με τα αδέλφια της.

jolie4.jpg

Πάντως η Angelina όσο βαρύ πρόγραμμα κι αν έχει πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της, αποδεικνύοντας ότι είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή της.

jolie5.jpg