Τι κι αν το 2013 ήταν η χρονιά των REC και η μία επιτυχία ήρθε μετά την άλλη; Για τον frontman τους, τον Άρη Λουμάκη, ήταν από τις πιο δύσκολες!

«Άκουσα και θα ακούσω σίγουρα πολλά για όσα λέγονται από άτομα που το 2013 μας άφησαν ή τους αφήσαμε, ο καθένα κάνεις τις επιλογές του», είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Άρης και συνέχισε: «όσοι συνηθίζουν να μιλούν πίσω από την πλάτη μου, είναι αυτοί που εγώ άφησα πίσω. Δεν πιστεύω ότι κανείς από αυτούς θα μπορούσε να σταθεί καν πλάι μου, δεν το συζητώ για μπροστά μου και να τα πει».

Ο Άρης δεν έκρυψε το παράπονό του για την χρονιά που έφυγε: «έχω ακούσει τα απίστευτα, αλλά, όταν βγάζεις το χέρι σου από το βάζο με το μέλι, όλα σου φταίνε! Τους καταλαβαίνω, αλλά δεν τους δικαιολογώ, ούτε εκείνους που τα λένε, ούτε όμως και εκείνους που τα ακούνε».

Λίγο πριν οι REC κυκλοφορήσουν το νέο τους single -με τίτλο «Κενό», τις επόμενες ημέρες- ο frontman του επιτυχημένου συγκροτήματος επισήμανε πως ο έρωτας είναι απαραίτητο συστατικό για την ζωή του και ότι το 2014 τον βρίσκει στα καλύτερά του μετά από περίπου ένα χρόνο!