Έξαλλη είναι η Lady Gaga με την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί όσον αφορά στην κυκλοφορία του νέου της video clip για το τραγούδι «Do what you want» και η super star δεν δίστασε να μοιραστεί την απογοήτευσή της με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μέσα από διάφορα posts στην ιστοσελίδα των θαυμαστών της, στα οποία δεν έκρυψε την οργή της.

Τον περασμένο μήνα η lady Gaga ενημέρωσε τα μικρά της τερατάκια ότι προετοιμάζει μαζί με τον R. Kelly το νέο της video clip σε σκηνοθεσία του Terry Richardson, όμως πλέον κανείς δεν γνωρίζει πότε θα κυκλοφορήσει αυτό το video clip.

gaga1.jpg

Σε μια μακροσκελή επιστολή της μάλιστα, η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι συνέβησαν διάφορα πράγματα στο παρασκήνιο που οδήγησαν στην καθυστέρηση της κυκλοφορίας του video clip και της έχουν προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό.

«Το video clip καθυστέρησε γιατί όπως ακριβώς και με το video του Applause, δυστυχώς μου έδωσαν μόνο μια εβδομάδα για να το ετοιμάσω. Είναι πολύ τραγικό για έναν άνθρωπο σαν εμένα που αφιερώνω κάθε στιγμή της ζωής μου για να δημιουργήσω φαντασιώσεις για εσάς. Τα πιο επιτυχημένα video clip μου τα προετοίμαζα για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν τιμούσαν την δημιουργικότητά μου. Αυτοί που με πρόδωσαν, κατάφεραν να διαχειριστούν λάθος τον χρόνο μου και την υγεία μου και με παράτησαν μόνη μου να τα βγάλω πέρα με τα προβλήματα που μου προκάλεσαν. Τα εκατομμύρια δολαρίων δεν είναι αρκετά για κάποιους ανθρώπους. Θέλουν δισεκατομμύρια και μετά τρισεκατομμύρια. Δεν ήμουν αρκετή για κάποιους ανθρώπους. Ήθελαν περισσότερα», έγραψε η Lady Gaga.

gag2.jpg
Μάλιστα η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους fans της ότι έχει ήδη κάνει ξεσκαρτάρισμα στους συνεργάτες της και πως πλέον θα κάνει μια νέα αρχή.

«Οι επόμενοι μήνες θα είναι η αρχή για το ARTPOP. Γιατί όσοι δεν νοιάζονταν για την επιτυχία του έχουν πλέον φύγει και τα όνειρά μου μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν», έγραψε και ζήτησε από τους θαυμαστές της να την συγχωρήσουν.

«Σας παρακαλώ συγχωρήστε με μου δεν κατάφερα να προβλέψω τι θα συνέβαινε. Δεν πίστευα ποτέ ότι μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς, εκείνοι που αποκαλούσα φίλοι και συνεργάτες θα ενδιαφέρονταν για μένα τόσο λίγο και μάλιστα σε μια στιγμή που τους χρειαζόμουν πάρα πολύ. Δώστε μου μια ευκαιρία να σας αποδείξω την πραγματική αξία της τέχνης που βλέπετε γύρω σας. Ανοίξτε μου την καρδιά σας για να σας δείξω την χαρά του να ενώσουμε τα ταλέντα μας και να γίνουμε πιο δυνατοί», έγραψε.

gaga3.jpg
Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν το ARTPOP να απέτυχ�� στις πωλήσεις, κοστίζοντας στην δισκογραφική εταιρεία της Lady Gaga 25 εκατ. δολάρια είπε:

«Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σ’ αυτά τα δημοσιεύματα».