Τον εαυτό της ως πεθερά περιέγραψε η Καίτη Γαρμπή, χωρίς να διστάσει να παραδεχθεί πως είναι ικανή να… μαλλιοτραβήξει την σύντροφο του γιού της!

«Νομίζω ότι δεν θα ανακατεύομαι, όπως δεν ανακατεύεται η δική μου πεθερά, που είναι ένας άγγελος και η δική μου μαμά», είπε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «αν κάτι καταλάβω, όμως, θα την μαλλιοτραβήξω, θα της τα χώσω πολύ άσχημα… αν αντιληφθώ ότι δεν αγαπάει το παιδί μου θα επέμβω, δεν θα με σταματήσει κάτι, δυστυχώς!».

Η Καίτη δεν έκρυψε για ακόμα μία φορά την αδυναμία της στον μοναχογιό της, Δημήτρη, λέγοντας πως μπορεί εμφανισιακά να μοιάζει στον Διονύση Σχοινά, ωστόσο, έχει πάρει τον χαρακτήρα της.

«Δεύτερο παιδί δεν έτυχε να κάνουμε. Απλά δεν έτυχε! Τα παιδιά τα δίνει ο Θεός κι εμάς μας έδωσε ένα, το οποίο κάνει για δέκα. Αυτός είναι και, νομίζω, δεν θα άντεχε να υπήρχε κι άλλο παιδί», πρόσθεσε η τραγουδίστρια, ενώ υποστήριξε πως ο γάμος δεν είναι λαχείο, αλλά από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις αν ο άνθρωπος που έχεις επιλέξει είναι ο κατάλληλος για σένα.