Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχεται τον καινούριο χρόνο με μία τρυφερή οικογενειακή φωτογράφιση και αποκαλύπτει το μυστικό της επαγγελματικής του επιτυχίας

«Θέλω να πιάνω τον σφυγμό του κόσμου, επιδιώκω να είναι όλα άψογα. Καταπιάνομαι με πολλά πράγματα αλλά δεν τα ξεπετάω. Δεν με ενδιαφέρει τι θα μπει στο ταμείο, το μόνο που θέλω είναι να περάσει ο κόσμος καλά, αυτή είναι η δικαίωση.»


Η ζωή του Μάρκου όμως δεν εξαντλείται στην τέχνη. Ο γιός του Χάρης και η γυναίκα του και παρτενέρ του στο θέατρο Ελενα Τσαβαλιά είναι η οικογένεια που τον στηρίζει και τον γεμίζει ευτυχία και θαλπωρή.

«Πάντα έψαχνα μία γυναίκα για οικογένεια. Η Έλενα είναι ιδανική για σπιτι, αλλά είναι και χύμα. Και είναι η γυναίκα που δε σου κάνει ποτέ παρατήρηση που είσαι και τι κάνεις. Είναι το γούρι μου, ένα στήριγμα πολύ μεγάλο. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε πολλά πράγματα στη ζωή μου.»

Ο κωμικός που φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με όλη του την οικογένεια για λογαριασμό του περιοδικού "You", αποκαλύπτει και κάτι ακόμα: «Ότι τον γοητεύει η ιδέα να δει το παιδί του ν ακολουθεί τα δικά του χνάρια.»

Πάντως προς το παρόν ο Χάρης προτιμάει το ποδόσφαιρο από το σανίδι.