Με τον 16χρονο γιο του Αλκιβιάδη πήγε στο «Πρωινό ΑΝΤ1» ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο ηθοποιός, σε πολύ μεγάλα κέφια και με περισσό ενθουσιασμό, μίλησε όλο περηφάνια για το γιο του, τη ζωή, το θεό αλλά και τους… νεκρούς, αποκαλύπτοντας πως παραμονή Πρωτοχρονιάς το γλέντησε στο νεκροταφείο, ώστε να γιορτάσει το γεγονός πως είναι ζωντανός:

«Πρωτοχρονιά, λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, πήγα στο νεκροταφείο, στον τάφο του πατέρα μου, και είδα χιλιάδες καντήλια αναμμένα. Συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ήταν από τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μου. Και ξέρεις τι μου έλεγαν όλοι αυτοί οι νεκροί; Ζήσε, ζήσε, ζήσε. Και ο πατέρας μου, μου έκλεινε το κεφάλι μέσα από τον τάφο! Τώρα θα μου πείτε είσαι τρελός. Του άναψα καντήλι και το γλέντησα. Άρχισα να τραγουδάω εκεί, το αγαπημένο του τραγούδι. Προτιμώ τρελός και ψυχοπαθής χωρίς φόβους, παρά λογικός με φόβους. Πήγα να γλεντήσω το γεγονός ότ�� είμαι ζωντανός!»

Τέλος, μιλώντας για το γιο του ο οποίος θέλει να μπει στο χώρο της υποκριτικής και της σκηνοθεσίας παράλληλα με τη συγγραφή σεναρίων, είπε:

«Ο Αλκιβιάδης γεννήθηκε διάσημος. Αυτό πρέπει να το συνηθίσει! Το “κακό” το έφαγε. Το καλύτερο είναι ν΄αφήσεις το παιδί ν΄απομυθοποιήσει την όλη ιστορία. Γιατί δεν υπάρχει διασημότητα ούτε επιτυχία. Επιτυχία είναι μόνο μια. Ν΄αγαπάς! Η αγάπη διαλύει τους φόβους. Ο φόβος είναι ένα ψέμα και μια ψευδαίσθηση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.