Το λόγο που αποφάσισε να τα πετάξει όλα έξω στα teaser των τελευταίων της video clip για το νέο της album, εξήγησε η Beyonce.

bey2.jpg
Η 32χρονη star, αποκάλυψε πως ο λόγος που γδύθηκε, ήταν επειδή ήθελε να δείξει το σώμα της, από τη στιγμή που έχασε 30 ολόκληρα κιλά μετά τη γέννηση της κορούλα της, Blue Ivy Carter.

bey3.jpg

  • Μιλώντας για την πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά, λέει πως:

«Αποφάσισα συνειδητά να δείξω το κορμί μου. Ήμουν 88 κιλά όταν γέννησα. Έχασα τα 30 κιλά και πήγα 58. Γυμναζόμουν σαν τρελή προκειμένου να επαναφέρω το σώμα μου όπως ήταν πριν. Ήθελα να δείξω σε όλες τις γυναίκες, πως μπορείς να κάνεις παιδί, και να αποκτήσεις ξανά το σώμα που είχες πριν, αρκεί να δουλέψεις σκληρά».

bey4.jpg
Ειδικότερα στο video «Partition» που τη βλέπουμε να γδύνεται σε ένα strip club, η Beyonce δεν μας αφήνει και π��λλά στη φαντασία, με τα οπίσθια της σε πρώτο πλάνο.

bey5.jpg
Πρόσθεσε ακόμα, πως «υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν το ίδιο με μένα μετά τη γέννα. Μπορείς να έχεις το παιδί σου, και να περνάς καλά, νιώθοντας sexy και κάνοντας όνειρα για τον εαυτό σου. Δεν ντρέπομαι που βγήκα τόσο αισθησιακή στο video clip, και θεωρώ πως δεν χρειάζεται να προστατέψω την αισθησιακή μου πλευρά, την οποία όλοι έχουμε».