Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος στην κυπριακή τηλεόραση, στην οποία αποκάλυψε πιπεράτες λεπτομέρειες για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως είπε λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής, όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι έδιωξε από το μαγαζί που τραγουδούσε την Σάσα Σταμάτη γιατί ήταν… «πολύ διαχυτική μαζί του».

«Όλα τα ξεκίνησε μια δημοσιογράφος που έχει παράπονο από μένα γιατί την έδιωξα από το Αθηνών Αρένα, επειδή δεν ήθελα να είναι τόσο διαχυτική μαζί μου. Σταμάτη; Πώς την λένε. Αυτή έχει χίλια δίκια να είναι θυμωμένη μαζί μου», είπε ο Στέλιος Ρόκκος, αλλά όταν ρωτήθηκε τι εννοεί όταν λέει διαχυτική, αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες.

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα; Φαίνεται ότι η κόντρα μαζί του θα συνεχιστεί και το 2014.

«Ο Λιάγκας τσακώθηκε μόνος του δημόσια. Κι αυτό ήταν που με πείραξε, γιατί όταν έχεις ένα όπλο, όπως είναι η δημοσιότητα και το χρησιμοποιείς όταν ο άλλος δεν είναι μπροστά, αυτό είναι άνανδρο. Είναι πολύ ��…στικο», είπε και συνέχισε:

«Άνοιξα ξαφνικά την τηλεόραση και είδα να μου τα χώνει κάποιος, ο οποίος με παρακάλαγε για να πάω να του ανεβάσω τα νούμερα. Με μας κάνει νούμερα, τι τα κάνει μόνος του; Πιστεύει ότι μπορεί να κάνει καμιά εκπομπή μόνος του, χωρίς την Φαίη»;