Όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Charlize Theron δεν είναι πια μόνη και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Sean Penn. Δημοσιεύματα θέλουν τους δύο ηθοποιούς να πέρασαν ρομαντικές διακοπές στη Χαβάη στο σπίτι που διατηρεί ο πρώην της Madonna στο νησί.

charlize1.jpgcharlize2.jpg

Μάλιστα οι δύο stars επιβεβαίωσαν κατά κάποιον τρόπο τα δημοσιεύματα, αφού οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν την Πρωτοχρονιά στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες μετά την άφιξή τους από Χαβάη.

Τόσο η Charlize Theron, όσο και ο Sean Penn έπαιξαν κρυφτούλι με τους φωτογράφους, αφού ακόμα δεν θέλουν να αποκαλύψουν την σχέση τους.

charlize3.jpgcharlize4.jpg

Οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, και το 2010 είχε ακουστεί και πάλι ότι ήταν ζευγάρι. Παρ’ όλ’ αυτά, τότε είχε αποκαλυφθεί ότι ο Sean Penn στήριζε την… φιλενάδα του για να ξεπεράσει το διαζύγιό της από τον Stuart Townsend.

charlize5.jpg

Αυτό που υποψίασε πολύ τους δημοσιογράφους και τώρα λένε με σιγουριά ότι Charlize και Sean είναι ζευγάρι, είναι το γεγονός, ότι η ξανθιά ηθοποιός πέρασε τις διακοπές της χωρίς τον γιο της, Jackson, τον οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ!

charlize6.jpg

Κανείς πάντως από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τα δημοσιεύματα και αποφεύγουν τους φωτογράφους όπως ο διάβολος το λιβάνι.

charlize7.jpg

charlize8.jpg