Πολλά σκαμπανεβάσματα έχει η σχέση της Nicole Scherzinger και του Lewis Hamilton με τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις να δίνουν και να παίρνουν. Καλέ αυτοί οι δύο μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε, αλλιώς δεν εξηγείται όλο αυτό που συμβαίνει με τη σχέση τους.

hamilton1.jpg

Έτσι ενώ τον τελευταίο καιρό ξέραμε ότι έχουν χωρίσει και τραβάει ο καθένας τον δρόμο τους, μας την έσκασαν για μια ακόμα φορά, αφού πέρασαν μαζί τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Άσπεν και μάλιστα μαζί με όλη την οικογένειας του πιλότου της F1.

hamilton2.jpg

Nicole και Lewis ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram να κάνουν snow mobile, όχι όμως μαζί, έτσι για να διατηρήσουν το μυστήριο βρε παιδί μου.

hamilton3.jpg

Μάλιστα οι θαυμαστές τους άρχισαν αμέσως τις ερωτήσεις για το αν ξανάσμιξαν τα πιτσουνάκια, αλλά απάντηση δεν πήραν, φυσικά!

hamilton4.jpg

Σαν να μην έφτανε αυτό, τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο Lewis Hamilton, ανέβασαν στους λογαριασμούς τους φωτογραφίες και από το πάρτι της Alicia Keys για την Πρωτοχρονιά, που… εντελώς συμπτωματικά ήταν καλεσμένοι και οι δύο.

hamilton5.jpg

Για να δούμε… θα εμφανιστούν και πάλι δημόσια, πιασμένοι χεράκι, χεράκι;