Και ναι… το 2013 είχε λίστα και για τις πιο καλοντυμένες stars! Οι χρυσή πεντάδα περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα, που με τις εμφανίσεις τους δημιούργησαν στυλ και καθόρισαν τις τάσεις της μόδας.

Πρώτη και καλύτερη η Kate Middleton, που αφού πήρε τα εύσημα για το στυλ τις από τις συμπατριώτισσές της, αναγνωρίστηκε και… διεθνώς για το καλό της γούστο στα ρούχα. Συνήθως επιλέγει μακριές τουαλέτες βρετανικών κυρίως οίκων, ενώ οι casual εμφανίσεις της είναι σικάτες και άκρως εντυπωσιακές.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε την βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lawrence που με κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν. Μπορεί τη χρονιά που πέρασε να είχε μια δυο ατυχίες με τις τουαλέτες που επέλεξε στις δύο σημαντικότερες βραβεύσεις της, αλλά παρ’ όλ’ αυτά παραμένει μια από τις αγαπημένες των fashion editors.

Ακολουθεί η Jessica Alba που αν και μανούλα δύο παιδιών δεν παραμελεί ποτέ τον εαυτό της και πάντα οι εμφανίσεις της είναι προσεγμένες και επιλεγμένες για να αναδεικνύουν τις καμπύλες της.

Στην τέταρτη θέση συναντάμε την Rihanna, που αν και έκανε αρκετές αμφιλεγόμενες εμφανίσεις, κατάφερε να τρυπώσει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες.

Τέλος η πεντάδα κλείνει με την Taylor Swift, που προτιμά τα μακριά φορέματα για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και τα vintage casual ρούχα που παραπέμπουν στη δεκαετία του ’60 για τις καθημερινές της εμφανίσεις.