Καθώς αποχαιρετάμε μια και καλή το 2013 και αναμένουμε με ελπίδα και αισιοδοξία τον καινούργιο χρόνο, ας κάνουμε ένα flash back τη χρονιά που πέρασε με τα σημαντικότερα γεγονότα που απασχόλησαν την εγχώρια και διεθνή showbiz.

Λίγο πριν από την εκπνοή του χρόνου, ο τραγικός θάνατος του Paul Walker συνταράζει τον κόσμο. Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Fast & Furious» αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγεί, προσκρούει σε δέντρο και παίρνει αμέσως φωτιά. Ήταν μόλις 40 χρονών.

9w0W2hi901bl.jpg

Στην Ελλάδα πάλι η απόλυτη Ελληνίδα star γίνεται γιαγιά και δηλώνει ότι αυτός είναι ο πιο αγαπημένος της ρόλος. Η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, φέρνει στον κόσμο τον Νικόλα Junior, κάνοντας τρισευτυχισμένους τόσο την τραγουδίστρια, όσο και τον Νίκο Καρβέλα.

vissi_anna2013.jpg

Η Angelina Jolie είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς. Σε μια απόλυτα ανθρώπινη και ειλικρινή εξομολόγηση, η super star του Hollywood, αποκάλυψε με ένα άρθρο της στους New York Times ότι υποβλήθηκε σε ��ιπλή μαστεκτομή, αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι είναι φορέας του γονιδίου που ευθύνεται για τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.

Academy+Motion+Picture+Arts+Sciences+Governors+UwY7_2V6puul.jpg

Στη Βρετανία πάλι, βρήκαν έναν νέο αγαπημένο από τη βασιλική οικογένεια. Μιλάμε φυσικά για τον μικρό πρίγκιπα George Alexander Louis, ο οποίος ήρθε στον κόσμο το καλοκαίρι και από τότε έχει κερδίσει το απόλυτο ενδιαφέρον των βρετανικών μέσω και όχι μόνο.

Prince+George+christening+London+qv_okr7Hmael.jpg

Γεννητούρια όμως είχαμε και εδώ και μάλιστα με το που μπήκε το 2013, αφού ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη υποδέχθηκαν στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα τους που έφερε ακόμα μεγαλύτερη ευτυχία στην οικογένειά τους. Ο Σάκης απασχόλησε τα μέσα και το καλοκαίρι, όταν πρωταγωνίστησε με πολύ μεγάλη επιτυχία στις «Βάκχες» του Ευριπίδη, παίρνοντας πάρα πολύ καλές κριτικές.

rouvas.jpg

Μέσα στο 2013, είχαμε τέλος μία ακόμα τραγική απώλεια. Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς “Glee”, Cory Monteith βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Βανκούβερ από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε συνδυασμό με αλκοόλ.
RIP+Cory+Montieth+Ardc67B9tM4l.jpg