Η Ελένη Φουρέιρα είναι full ερωτευμένη και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά. Μάλιστα η τραγουδίστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σχέση αυτή να καταλήξει και στην… εκκλησία, δηλώνοντας πάρα πολύ ευτυχισμένη.

«Με τον Γιώργο είμαστε μαζί. Είναι δύσκολο με την απόσταση, αλλά αν θες γίνεται. Περνάμε ατέλειωτες ώρες στα τηλέφωνα. Μπορεί να μιλ��με και τέσσερις ώρες συνεχόμενες», είπε η τραγουδίστρια.

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα παραδέχθηκε ότι ο έρωτας της ξαναχτύπησε την πόρτα εκεί που δεν το περίμενε.

«Κάποια πράγματα είναι να συμβούν. Εκεί που λες δεν θα ξαναερωτευτώ ποτέ. Παλαιότερα ήμασταν έναν χρόνο μαζί. Μείναμε έξι χρόνια χωριστά, αλλά νομίζω ότι όταν δεν έχει κάνει τον κύκλο της η σχέση, κάπου ξαναβρίσκεστε», είπε.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι το πρώτο βήμα για να έρθουν και πάλι κοντά το έκανε ο διεθνής ποδοσφαιριστής και ότι την πολιορκούσε στενά όλα αυτά τα χρόνια που ήταν χώρια.

«Το πρώτο βήμα για την επανασύνδεση το έκανε ο Γιώργος. Όταν ένας άνδρας θέλει κάτι πολύ, μπορεί να το καταφέρει. Και αυτό το έχει ο Γιώργος. Ότ�� θέλει το καταφέρνει. Όλα αυτά τα χρόνια με κυνηγούσε και ήθελε να είμαστε μαζί», είπε.

Δεν απέκλεισε τέλος το ενδεχόμενο του γάμου.

«Ο Γιώργος μου έχει βγάλει συναισθήματα που δεν έχω ξανανιώσει ποτέ. Ναι, δεν αποκλείω η σχέση αυτή να γίνει πιο σοβαρή. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια μαζί του», είπε, η Ελένη.