Το 2013 ήταν η χρονιά των μυστικών γάμων! Γνωστά ζευγάρια αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, κρατώντας σαν επτασφράγιστο μυστικό την ημερομηνία και τον τόπο.

Ούτε μια φωτογραφία δεν είδαμε ας πούμε από τον γάμο της Κατερίνας Λέχου με τον αγαπημένο της Μάνο Στρατάκη.

Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια σχέσης, αποφάσισε να παντρευτεί μακριά από φώτα και κάμερες, με τον γάμο του να γίνεται στην Πάτμο το καλοκαίρι που μας πέρασε σε πολύ κλειστό κύκλο.

Το καλοκαίρι ντύθηκε γαμπρός και ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος όμως δεν φάνηκε να ενοχλείται από τους φωτογράφους και τις κάμερες. Έτσι λοιπόν, είδαμε φωτογραφίες από το γάμο του στη Σύρο με την αγαπημένη του Τζένη Βουτσίνου.

Με κρυφό θρησκευτικά γάμο παντρεύτηκε και η Μαριάννα Τουμασάτου τον Αλέξανδρο Σταύρου. Οι δύο ηθοποιοί θέλησαν να ζήσουν αυτή τη στιγμή μακριά από τα φώτα, με ελάχιστος καλεσμένους.

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, ο Αντώνης Σρόιτερ παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη. Καμιά φωτογραφία από το ζευγάρι δεν είδαμε, ελάχιστοι γνώριζαν την τοποθεσία και την ημέρα του γάμου, ενώ παρόντες ήταν μόνο οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού.

Στο δημαρχείο επισημοποίησαν τη σχέση τους και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Βάσω Λασκαράκη και μάλιστα λίγο καιρό πριν από τον ερχομό της κορούλας τους. Και αυτό το ζευγάρι αιφνιδίασε τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους, αφού έγινε γνωστός εντελώς την τελευταία στιγμή.

Για το τέλος αφήσαμε έναν… «φανερό» γάμο, αυτόν του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας Τελώνη. Ο γνωστός συνθέτης παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο την γυναίκα της ζωής του και την ίδια μέρα βάφτισαν και τις κόρες τους, με τον παππού Γιάννη Πά��ιο να είναι πολύ συγκινημένος.