«Ανεβάζοντας» μία φωτογραφία με τον γιόκα της, Μπαμπίνο, στην αγκαλιά, έστειλε η Αγγελική Ηλιάδη ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα για την μητρότητα, εστιάζοντας σε όσες γυναίκες μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους, μεταξύ των οποίων και η ίδια!

«Πέντε χρόνια πριν...η ζωή μου δε θα ήταν ζωή χωρίς αυτόν! Δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο, τίποτα πιο σημαντικό, τίποτα πιο όμορφο από τα παιδιά μας!!! Αξίζουν κάθε θυσία, κάθε δυσκολία, την αγωνία, το άγχος… αξίζουν τα πάντα… είναι ευλογία απ το Θεό! Και γυναίκες… εσείς που μεγαλώνετε τα παιδιά σας μόνες, είστε όχι ηρωίδες της ζωής, αλλά άγιες και ευλογημένες!!! Να είστε πάντα καλά και πάντα δυνατές», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της Αγγελικής συμφώνησαν μαζί της, με την ίδια να απαντά σε κάποιο από τα σχόλια: «δεν είμαι ούτε σωστή, ούτε τίποτα… Απλά η ζωή μου έδειξε αυτά που έχουν αξία και ουσία, αυτά που είναι ψεύτικα και εφήμερα και ο θεός με ευλόγησε...όπως και σένα! Να σου ζήσει η κόρη σου να ναι γερή και ευτυχισμένη!».